Världsdelsarkivet

I Världsdelsarkivet hittar man alla de länder och landskap som vi gett ut. Tänk på att här fungerar bara det universella lösenordet som alla prenumeranter som tecknat detta tillägg har tillgång till.
På grund av externa servicearbeten på vår filserver kan det just nu förekomma tillfälliga störningar i arkiven. Det gäller framför allt pdf-filer i Världsdelsarkivet och i Ämnesarkivet men även för äldre filer i terminsarkivet. Prova i så fall lite senare eller skicka ett mail till oss på nutid@mera.se så kan vi maila över önskad fil.


Världsdelsarkivet

Grattis alla ni som som tecknat tillägget Världsdelsarkivet i er prenumeration av Veckans Nutidsfrågor & Veckans Land. För endast 100 kr per termin har ni tillgång till alla länder (och landskap i Sverige) som vi gett ut. Det är många!
Ni hittar allt i dessa undersidor.

Universallösenord

Alla lärarfiler (med facit) öppnas med ett och samma universallösenord. Det står i det mail som ni får varje vecka när vi påminner om att nytt eller uppdaterat material finns på vår hemsida. Man kan inte använda universallösenordet i terminsarkivet utan enbart här under världsdelsarkivet.
Elevens lösenord för att öppna pdf-filen utan facitsida står på respektive lands facitsida.