Pick & Choose - Ämnesarkivet

I ämnesarkivet för Pick & Choose finns en mängd övningar utan bästeföre-datum. Tänk på att här fungerar bara det universella lösenord som alla prenumeranter av Pick & Choose som tecknat detta tillägg har tillgång till.

Ämnesarkivet

Grattis alla ni som tecknat tillägget Ämnesarkivet i er prenumeration av Pick & Choose. För endast 125 kr/termin har ni tillgång till över 600 övningar som vi sparat under olika ämnesrubriker för att hålla lite ordning på dem.
A-uppgifterna lämpar sig mest för årskurs 3-5 och B-uppgifterna för årskurs 6-9. Klickar du exempelvis på underrubriken "Animals" kommer du till en sida där du hittar ett antal A-uppgifter som handlar om djur.

A-uppgifter
B-uppgifter

Universallösenord

Alla filer öppnas med ett och samma universallösenord. Det står i det mail som ni får varje vecka när vi påminner om att nytt eller uppdaterat material finns på vår hemsida. Man kan inte använda universallösenordet i terminsarkivet eller på annan plats.

Pick & Choose

Pick & Choose är ett fyra nya övningar  i engelska varje vecka som går att kopiera och användas direkt. Många av övningarna anknyter till dagsaktuella teman. Andra är mer tidslösa och kan användas när som helst. P&C startade 2004 och därför finns över 600 övningar nu i ämnesarkivet. 

Kopieringsrätt

För att använda övningar från läromedlet Pick & Choose krävs en aktiv prenumeration som är knuten till den skolenhet där materialet ska användas. Finns ingen prenumeration får inte övningarna användas även om man tidigare haft prenumeration och då skrivit ut materialet eller sparat pdf-filer.

Kontakt

Om lärare har frågor till oss så maila eller ring 031-340 99 90 
Telefontid: vardagar 10.00 - 17.00 Lunchstängt normalt 12.00 - 13.00