Beställ Veckans Land

Veckans Land ingår i prenumeration av Veckans Nutidsfrågor och kan inte beställas separat. 

Komplettera prenumeration med tillgång till Världsdelsarkivet

  • För att kunna ha tillgång till de cirka 170 länderna/landskapen i Vär​ldsdelsarkivet krävs att man även har en pågående fortlöpande prenumeration på Veckans Nutidsfrågor + Veckans Land. Har ni ingen prenumeration i dag så använder ni istället det ordinarie beställningsformuläret (som nås via denna länk) för att starta en ny prenumeration, välj Världsdelsarkivet som tillval.
  • Har ni redan en pågående fortlöpande prenumeration på Veckans Nutidsfrågor + Veckans Land och önskar komplettera den med tillgång till Världsdelsarkivet så är det enkelt att använda beställningsformuläret här nedan:

Världsdelsarkivet

I Veckans Land - Världsdelsarkivet finns samtliga genom åren cirka 170 tidigare utgivna länder/landskap samlade. De omkring 170 länderna/landskapen innebär tillgång till cirka 1000 sidor med material. Pristillägget är endast 150 kr.
Tveka inte att komplettera er prenumeration med tillgång till Världsdelsarkivet!

Fakturering

Om vi inte har skickat ut terminens faktura ännu (ca 5 veckor in på terminen) så läggs kostnaden för Världsdelsarkivet automatiskt till på den fakturan. Har vi redan skickat ut fakturan så faktureras istället Världsdelsarkivet separat.

Kopieringsrätt

För att använda övningar från läromedlet Veckans Land krävs en aktiv prenumeration som är knuten till den skolenhet där materialet ska användas. Finns ingen prenumeration får inte övningarna användas även om man tidigare haft prenumeration och då skrivit ut materialet eller sparat pdf-filer.

Kontakt

Om lärare har frågor till oss så mejla eller ring 031-340 99 90.
Telefontid: vardagar 10.00-17.00.
Lunchstängt normalt 12.00 - 13.00.