Beställ The News Quiz

Här kan du beställa The News Quiz som ingår i paketet Veckans Engelska. Ändringar i befintlig prenumeration görs enklast genom att svara på det senaste mejlutskicket där alla era kontaktuppgifter finns med. Senast om en vecka märker du att prenumerationen är igång eller att ändringen är gjort. Om inte så kontakta oss!

Beställ

  • Prenumerationen startar omgående om man inte vill att den ska starta vid nästa terminsbörjan. När man startat ny prenumeration kommer vi att inom någon dag att skicka de lösenord som gäller för aktuell vecka så att ni omgående kan använda materialet.
  • Man kan påbörja en prenumeration när som helst under året. Påbörjas den mer än sex veckor in på terminen faktureras reducerat belopp och man betalar bara för de återstående veckorna på terminen.
  • Man kan även avsluta en prenumeration när som helst. Avslutas den senare än omkring fem veckor in på terminen (när vi skickat ut faktura för innevarande termin) avslutas prenumerationen vid närmaste terminsslut.
  • Faktura för terminen skickas normalt omkring fem veckor in på terminen. De flesta kommuner eller motsvarande önskar att faktura skickas till särskild fakturaadress. Om så är fallet så fyll i den korrekt redan från början och även med den eventuella referenskod eller liknande som ni önskar ska stå på fakturan.
  • Vi skickar mejl när nytt material finns att hämta på vår hemsida till max två mejladresser på varje skola med licens. Ni får själva ombesörja att skicka mejlet vidare till övriga berörda lärare. Var dock noga med att enbart skicka till lärare som jobbar på er skola så att inte någon av misstag använder materialet på en skola som inte har licens.
  • Alla prenumerationer är fortlöpande så ni behöver inte och ska inte förnya den vid terminsslut. Glöm bara inte att höra av er och avsluta prenumerationen om ni inte önskar använda materialet längre.
  • Tillsammans med Pick and Choose utgör The News Quiz läromedlet Veckans Engelska.
  • Beställ genom att fylla i formuläret nedan.

The News Quiz

The News Quiz är inte som vilket nyhets-quiz som helst. Frågorna är utarbetade för att få naturliga samtalsämnen för konversations-övningar på engelska. Att svara rätt är inte alltid det viktigaste.

Materialet placeras på vår hemsida senast onsdag (oftast måndagar), varje vecka. Mejl skickas ut till alla prenumranter så fort nytt material finns upplagt.

Kopieringsrätt

För att använda övningar från läromedlet The News Quiz krävs en aktiv prenumeration som är knuten till den skolenhet där materialet ska användas. Finns ingen prenumeration får inte övningarna användas även om man tidigare haft prenumeration och då skrivit ut materialet eller sparat pdf-filer.

Fakturing

Vi fakturerar en gång per termin. Om uppgifter inte stämmer så att den måste skickas om eller om vi måste påminna om betalning debiteras 50 kr extra.

Kontakt

Om lärare har frågor till oss så mejla eller ring 031-340 99 90.
Telefontid: vardagar 10.00 -17.00.
Lunchstängt normalt 12.00 - 13.00.