Pick and Choose Ämnesarkivet

Pick and Choose ingår i prenumeration på Veckans Engelska och kan inte beställas separat. Här kan befintliga Veckans Engelska-prenumeranter välja att komplettera sin prenumeration med tillgång till ytterligare ca 600 övningsuppgifter. Tillvalet Ämnesarkivet kostar endast 150 kr.

Komplettera prenumeration med tillgång till Ämnesarkivet

  • För att kunna ha tillgång till de cirka 600 övningarna i Ämnesarkivet krävs att man även har en pågående fortlöpande prenumeration på Veckans Engelska. Har ni ingen prenumeration i dag så använder ni istället det ordinarie beställningsformuläret (som nås via denna länk) för att starta en ny prenumeration, välj Ämnesarkivet som tillval.
  • Har ni redan en pågående fortlöpande prenumeration på Veckans Engelska och önskar komplettera den med tillgång till Ämnesarkivet så är det enkelt att använda beställningsformuläret här nedan:

Ämnesarkivet

I Pick and Choose - Ämnesarkivet finns omkring 600 tidigare utgivna övningsuppgifter samlade. Pristillägget är endast 150 kr.
Tveka inte att komplettera er prenumeration med tillgång till Ämnesarkivet!

Fakturering

Om vi inte har skickat ut terminens faktura ännu (ca 5 veckor in på terminen) så läggs kostnaden för Ämnesarkivet automatiskt till på den fakturan. Har vi redan skickat ut fakturan så faktureras istället Ämnesarkivet separat.

Kopieringsrätt

För att använda övningar från Pick and Choose Ämnesarkiv krävs en aktiv prenumeration på Veckans Engelska och som är knuten till den skolenhet där materialet ska användas. Finns ingen prenumeration får inte övningarna användas även om man tidigare haft prenumeration och då skrivit ut materialet eller sparat pdf-filer.

Kontakt

Om lärare har frågor till oss så mejla eller ring 031-340 99 90.
Telefontid: vardagar 10.00-17.00.
Lunchstängt normalt 12.00 - 13.00.