Beställ The English Year

Här kan du beställa The English Year som ingår i paketet Veckans Engelska. Ändringar i befintlig prenumeration görs enklast genom att svara på det senaste mejlutskicket där alla era kontaktuppgifter finns med. Senast om en vecka märker du att prenumerationen är igång eller att ändringen är gjort. Om inte så kontakta oss!

Beställ

  • Prenumerationen startar omgående om man inte vill att den ska starta vid nästa terminsbörjan. Så fort man startat ny prenumeration eller beställt till ämnesarkivet kommer vi att skicka lösenord som gäller.
  • Om man vill avsluta sin prenumeration under pågående termin avslutas den vid nästa terminsslut om man avslutar senare än fem veckor in på terminen.
  • Faktura för terminen skicka normalt omkring fem veckor in på terminen.De flesta kommuner eller motsvarande önskar att faktura skickas till särskild fakturaadress. Om så är fallet så fyll i den korrekt redan från början och även med den eventuella referenskod eller liknande som ni önskar ska stå på fakturan.
  • Vi skickar email när nytt material finns att hämta på vår hemsida till max två mejladresser på varje skola med licens. Ni får själva ombesörja att skicka mejlet vidare till övriga berörda lärare. Var dock noga med att enbart skicka till lärare som jobbar på er skola så att inte någon av misstag använder materialet på en skola som inte har licens.
  • Alla prenumerationer är fortlöpande så ni behöver inte och ska inte förnya den vid terminsslut. Glöm bara inte att meddela oss om ni önskar avsluta prenumerationen.
  • ​​​​​​​Beställ genom att fylla i formuläret här nedan:

The English Year

The English Year är ett temabaserat material utan riktigt fasta ramar. Aktuellt tema styr mycket av innehållet. Lärare har stora möjligheter att anpassa övningarnas svårighetsnivåer utefter sin aktuella elevgrupp.

Kopieringsrätt

För att använda övningar från läromedlet The News Quiz krävs en aktiv prenumeration som är knuten till den skolenhet där materialet ska användas. Finns ingen prenumeration får inte övningarna användas även om man tidigare haft prenumeration och då skrivit ut materialet eller sparat pdf-filer.

Fakturing

Vi fakturerar en gång per termin. Om uppgifter inte stämmer så att den måste skickas eller om vi måste påminna om betalning debiteras 50 kr extra. 

Kontakt

Om lärare har frågor till oss så mejla eller ring 031-340 99 90.
Telefontid: vardagar 10.00 -17.00.
Lunchstängt normalt 12.00 - 13.00.