Animals - A

I ämnesarkivet för Pick & Choose finns en mängd övningar utan bästeföre-datum. Tänk på att här fungerar bara det universella lösenord som alla prenumeranter av Pick & Choose som tecknat detta tillägg har tillgång till.

A-uppgifter Animals 

Här hittar ni A-uppgifter under temat "Animals". A-uppgifter är i första hand nybörjarengelska och därmed innehållsmässigt riktat mot yngre elever.

Universallösenord

Alla filer öppnas med ett och samma universallösenord. Det står i det mail som ni får varje vecka när vi påminner om att nytt eller uppdaterat material finns på vår hemsida. Man kan inte använda universallösenordet i terminsarkivet eller på annan plats.

Pick and Choose 

Pick and Choose ingår som en av tre delar i vårat engelskapaket Veckans Engelska. P&C består av tre övningar varje vecka som går att kopiera och använda direkt. Många av övningarna är tidslösa och kan användas när som helst. P&C producerades 2004-2022. Här i Ämnesarkivet har vi samlat lite drygt 600 av de bästa övningarna.

Kopieringsrätt

För att använda övningar från läromedlet Pick & Choose krävs en aktiv prenumeration som är knuten till den skolenhet där materialet ska användas. Finns ingen prenumeration får inte övningarna användas även om man tidigare haft prenumeration och då skrivit ut materialet eller sparat pdf-filer.

Starta prenumeration

Om ni inte känner till det universiella lösenordet saknar ni troligtvis en prenumeration för detta tillägg. Det kostar enbart 150 kr per termin. Ni kompletterar det lätt här!

Kontakt

Om lärare har frågor så mejla ​​​​​​​eller ring 031-340 99 90 
Telefontid: vardagar 10.30 - 17.00 Lunchstängt normalt 12.00 -13.00